Η Apple πρόκειται να ανακοινώσει τρεις νέες συσκευές iPhone στην καθιερωμένη εκδήλωση της που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Οι τρεις νέες συσκευές θα διαδεχτούν τα περσινά iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR και θα έχουν τις ίδιες οθόνες και αναλύσεις με τους προκατόχους τους (αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε την οικονομικότερη συσκευή της εταιρείας να εφοδιάζεται με οθόνη τεχνολογίας AMOLED νωρίτερα από το 2020).

Η υποδοχή Lightning επίσης δεν πρόκειται να αντικατασταθεί φέτος από USB-C όπως συνέβη με τα τελευταία tablets iPad Pro. Και τα τρία νέα iPhone θα διαθέτουν στο εσωτερικό τους το ισχυρότερο A13 SoC που έχει την κωδική ονομασία Cebu. Επίσης θα διαθέτουν ένα νέο τύπο Taptic Engine που είναι γνωστός και ως «leap haptics» αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που φέρνει στα νέα μοντέλα iPhone. Ενδεχομένως η ύπαρξη του να σχετίζεται με το γεγονός ότι τα νέα μοντέλα δεν θα διαθέτουν 3D Touch. Άλλωστε με την υποστήριξη Haptic Touch στο iOS 13 (που απαιτεί παρατεταμένο πάτημα) είναι κάτι που έχει ουσιαστικά επιβεβαιωθεί και από την ίδια την εταιρεία.

Τα iPhone XS και XS Max θα διαθέτουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, και επομένως μαζί με την κύρια κάμερα και την κάμερα με τον τηλεφακό θα προστεθεί και μία υπερευρυγώνια κάμερα, η οποία θα χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Smart Frame. Όταν ο χρήστης του iPhone τραβάει μία φωτογραφία με την κανονική κάμερα, η συσκευή θα τραβάει την ίδια φωτογραφία και με την ευρυγώνια, δίνοντας του την δυνατότητα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσει αλλαγές στο «καδράρισμα», στην προοπτική, να διορθώσει με «crop» κ.ά. Η εμπρόσθια κάμερα επίσης θα αναβαθμιστεί, επιτρέποντας την λήψη βίντεο στα 120fps για την εφαρμογή εφέ «αργής κίνησης».

Engadget

  • Like 1