Την Παρασκευή, η Apple έκανε γνωστό ότι ορισμένα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που κατασκευάστηκαν στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου του 2018 και Αυγούστου του 2019 ενδέχεται να μην «ανοίγουν» (να μην ξεκινάει η λειτουργία τους) εξαιτίας ενός προβληματικού εξαρτήματος.  

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα επισκευής για τους χρήστες των οποίων οι συσκευές επηρεάζονται. Η πώληση του iPhone 6s και του iPhone 6s Plus ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015, και επισήμως η κατασκευή σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018 με το λανσάρισμα των περσινών μοντέλων iPhone. Η Apple συνέχισε να παράγει κάποια μοντέλα iPhone 6s για πώληση σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ινδικής αγοράς. Το πρόγραμμα επισκευής είναι το έκτο που ανακοίνωσε η Apple φέτος σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Φέτος η Apple ανακοίνωσε προγράμματα επισκευής ή ανάκλησης για την μπαταρία του παλαιότερου 15 ιντσών MacBook Pro, κάποιων adapters τροφοδοσίας, για το backlight της οθόνης του 13 ιντσών MacBook Pro, τα πληκτρολόγια νεότερων MacBook και για τις οθόνες των Apple Watch Series 2 και Series 3.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο και να εισάγουν στο ειδικό πλαίσιο τον σειριακό κωδικό του τηλεφώνου τους προκειμένου να ενημερωθούν αν αυτό περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα δωρεάν επισκευής. Σε περίπτωση που αυτό ισχύσει, τότε ο κάτοχος του iPhone 6s/6s Plus θα πρέπει να επισκεφθεί το πλησιέστερο Apple Store ή το επίσημο επισκευαστικό κέντρο.

Apple

 

  • Like 1