Σύμφωνα με έντονη φημολογία, η Apple φέτος ενδέχεται να παρουσιάσει το νέο iPhone SE 2, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στο lineup της εταιρείας.

Με τιμή που θα ξεκινάει σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα $399, και με δυνατό hardware, το νέο μοντέλο στη σειρά iPhone αναμένεται να αποτελέσει το ισχυρό χαρτί της Apple απέναντι στον ανταγωνισμό στην μεσαία κατηγορία τιμής σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Με αισθητική που συνδυάζει στοιχεία από το πρώτο iPhone SE και το iPhone 8 και με hardware που θα προέρχεται από τη σειρά iPhone 11 συμπεριλαμβανομένου του A13 Bionic SoC, το νέο iPhone SE 2 αναμένεται να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να μεταβούν στο iOS χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Το iPhone S2E 2 αναμένεται να διαθέτει «μονή» κύρια κάμερα και θα έχει Touch ID για το ασφαλές ξεκλείδωμα του. Η συσκευή θα λανσαριστεί τον Μάρτιο σύμφωνα με φήμες και σε διάφορα χρώματα όπως φαίνεται και από το «concept video» που ετοίμασαν από το Phone Industry βασιζόμενοι στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την συσκευή.

WCCFTech

  • Like 3
  • Thanks 1