Ορισμένες χρήστες του iPhone X φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη αφής του κινητού ενώ κάποιοι χρήστες του MacBook Pro 13 αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με απώλεια δεδομένων.

Αναγνωρίζοντας και τα δύο προβλήματα, η Apple ανακοίνωσε προγράμματα αντικατάστασης και για τις δύο περιπτώσεις. Αν λοιπόν είστε χρήστης του iPhone X και αντιμετωπίζεται «ghost touches» ή έχετε διαπιστώσει ότι το πάνελ δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σας στο iPhone X τότε δικαιούστε δωρεάν αντικατάσταση. Επικοινωνήστε με κάποιον εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple, και θα επιλυθεί το πρόβλημα σας είτε με αντικατάσταση του πάνελ είτε με αντικατάσταση ολόκληρης της μονάδας.

Παράλληλα με το πρόγραμμα αντικατάστασης του iPhone X, η Apple «τρέχει» και ένα δεύτερο πρόγραμμα που σχετίζεται με ένα μοντέλο MacBook Pro 13 που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουνίου 2018.

Λόγω προβληματικού solid state drive, ορισμένοι κάτοχοι του φορητού υπολογιστή έχουν διαπιστώσει απώλεια δεδομένων. Μπορείτε να ελέγξετε αν δικαιούστε δωρεάν αντικατάσταση της συσκευής σας εδώ και εδώ.

GSMArena

   

  • Thanks 1