Ορισμένοι χρήστες των νέων iPhone XS και iPhone XS Max αναφέρουν προβλήματα με τη ποιότητα σήματος WiFi αλλά και με τη ποιότητα σήματος κινητής όταν συγκρίνουν τις νέες συσκευές με τα παλαιότερα iPhone που έχουν στη κατοχή τους.

Από ότι φαίνεται πρόκειται για ένα σχετικά διαδεδομένο πρόβλημα, το οποίο διαπιστώνεται στις νέες συσκευές της Apple, ανεξάρτητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνεται από αναρτήσεις χρηστών στο Reddit, στο MacRumors ή στο forum υποστήριξης της Apple.

Αν και οι νέες συσκευές της Apple, iPhone XS και iPhone XS Max προσφέρουν σημαντικά αυξημένες ταχύτητες WiFi ή και 4G LTE σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone (αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δοκιμές της Speedsmart), το πρόβλημα παραμένει και ενδεχομένως επιβεβαιώνει τους φόβους ότι υπάρχουν ζητήματα με το hardware που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία κάποιων συσκευών, επαναφέροντας μνήμες… iPhone 4. Υποτίθεται επίσης ότι μία πρόσθετη κεραία που ανακάλυψαν επίσης στο iFixit και «τρέχει» κατά μήκος του κάτω μέρους της συσκευής θα βοηθούσε με τη ποιότητα της λήψης σήματος, αλλά από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Για την ώρα, οι περισσότεροι χρήστες των συσκευών περιμένουν κάποια αναβάθμιση λογισμικού που θα λύνει το πρόβλημα με τα ζητήματα με τη ποιότητα σήματος. Για να δούμε όμως και την επίσημη τοποθέτηση της Apple.

The Verge

  • Haha 1