Η σειρά iPhone 14 της Apple εμπλουτίστηκε με ένα νέο, πρωτότυπο χρώμα, το κίτρινο.

Με το σύνθημα «Hello, yellow!» η δημοφιλής Αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus θα είναι σύντομα διαθέσιμα με το νέο κίτρινο χρώμα, αυξάνοντας τις επιλογές για τους καταναλωτές αυτή την Άνοιξη.

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus έχουν ανθεκτικό κεραμικό μπροστινό κάλυμμα Ceramic Shield και αναβαθμισμένο σχεδιασμό στο εσωτερικό για καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη μπαταρία και ευκολότερη επισκευή, με το iPhone 14 Plus όπως λέει η εταιρεία να προσφέρει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone που έχει κατασκευάσει ποτέ.

Apple-iPhone-14-iPhone-14-Plus-yellow-2up-230307_inline.jpg.large_2x.jpg

Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν σύστημα διπλής κάμερας για υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες και βίντεο, ενσωματώνουν το A15 Bionic SoC και καινοτομικά χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως το Emergency SOS μέσω δορυφόρου και το Crash Detection. Οι δύο συσκευές, διαθέτουν κύρια ευρυγώνια κάμερα 12MP, μία κάμερα Ultra Wide καθώς και μία νέα εμπρόσθια κάμερα TrueDepth καθώς και το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Action mode για εξαιρετικά σταθερή εικόνα.

Τα νέα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus με τις οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από αυτήν την Παρασκευή, 10 Μαρτίου, με τη διαθεσιμότητα τους να ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Ελλάδα από την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Apple-iPhone-14-iPhone-14-Plus-yellow-dual-camera-system-230307_inline.jpg.large_2x.jpg

«Οι άνθρωποι αγαπούν το iPhone τους και βασίζονται σε αυτό κάθε μέρα για οτιδήποτε κάνουν, και τώρα υπάρχει μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά με τα νέα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus» δήλωσε ο Bob Borchers, Αντιπρόεδρος Worldwide Product Marketing της Apple. «Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο ελαφρύς σχεδιασμός, τα επαγγελματικού επιπέδου χαρακτηριστικά κάμερας και βίντεο, οι πρωτοποριακές δυνατότητες ασφάλειας όπως το Emergency SOS μέσω δορυφόρου και όλα όσα προσφέρει το iOS 16 καθιστούν το iPhone 14 μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε αναζητά αυτή τη περίοδο στην αγορά ένα νέο iPhone».

  • Thanks 1