Η Apple φημολογείται ότι εργάζεται πάνω στον αντικαταστάτη του επιτυχημένου iPhone SΕ αλλά σύμφωνα με ορισμένες αναφορές που προέρχονται από την αλυσίδα εφοδιασμού στην Ασία, δεν πρόκειται να το δούμε πριν από τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με το νέο iPhone SE 2 θα παρουσιαστούν παράλληλα ο διάδοχος του iPhone X καθώς και ακόμη δύο μοντέλα που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Σύμφωνα με κάποιες παλαιότερες φήμες, η συσκευή θα κυκλοφορούσε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, όπως συνέβη και με το iPhone SE ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως είναι προφανές, δεν συνέβη.

Τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να επιβεβαιωθούν οι νέες φήμες, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη μας τις τελευταίες διαρροές, όπως το σχήμα ενός “screen protector” από την εταιρεία κατασκευής προστατευτικών θηκών και αξεσουάρ για φορητές συσκευές Olixar.

Σύμφωνα με την διαρροή, το iPhone SE 2 θα διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο που έχει το design που γνωρίσαμε στο iPhone SE, αλλά θα διαθέτει οθόνη που καλύπτει το σύνολο σχεδόν –εξαιτίας της εγκοπής στην πάνω πλευρά που φιλοξενεί μεταξύ άλλων και TrueDepth camera- της πρόσοψης. Το iPhone SE 2 δεν θα διαθέτει Home button με Touch ID αλλά Face ID όπως συμβαίνει και με το iPhone X. Στην πίσω όψη της συσκευής θα βρίσκεται επίσης γυαλί αφού περιμένουμε να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση.

iPhone-SE-2018-SP-Schematics.jpg.d6b8a3f087cdc8fd1304dbbb0a3d6178.jpg

Το επόμενο μεγάλο event της Apple είναι το συνέδριο WWDC 2018 που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Στο συνέδριο, η εταιρεία πρόκειται να επιδείξει πολλές από τις νέες δυνατότητες του iOS12 και να μιλήσει για τις νέες υπηρεσίες και το λογισμικό της. Επομένως οι πιθανότητες να παρουσιάσει hardware, όπως το iPhone SE 2 είναι ελάχιστες και για αυτό οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για επίσημη παρουσίαση του τον Σεπτέμβριο. Για να δούμε όμως…

New-iPhone-SE-2-leak-reaffirms-bezel-less-design-and-Face-ID.jpg.95cf662b04d52f7b786c5ff782b9d6e8.jpg

TechRadar

PhoneArena

  • Like 1