Και θα περιέχουν θύρα HDMI και SD Card Reader

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple ετοιμάζει να κυκλοφορήσει δύο νέα MacBook Pro μοντέλα στο δεύτερο μισό του 2021, τα οποία θα έρχονται εξοπλισμένα με θύρα HDMI και SD card reader. Οι πληροφορίες του αναλυτή έρχονται έναν μήνα μετά τις αρχικές αναφορές του Bloomberg, που περιείχαν παρόμοιες πληροφορίες.

"Προβλέπουμε πως τα δύο νέα μοντέλα MacBook Pro της Apple θα έχουν αρκετές σχεδιαστικές και τεχνικές αλλαγές. Κάποιες είναι πρακτικές αλλαγές για τους χρήστες, καθώς θα προστεθούν θύρα HDMI και SD card reader."

Τον περασμένο μήνα, ο αναλυτής μας ενημέρωσε πως τα νέα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών θα έχουν αρκετές αλλαγές, με τις κυριότερες να είναι η επιστροφή της MagSafe θύρας για φόρτιση, αφαίρεση της Touch Bar, νέο design και επιστροφή αρκετών θυρών για καλύτερη συνδεσιμότητα. Όπως έγινε και με τις νεότερες πληροφορίες, έτσι και οι παλαιότερες ήταν παρόμοιες με τις πηγές του Bloomberg.

Τέλος, ο Kuo πρόσθεσε πως η Genesys Logic θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής των SD card reader που θα χρησιμοποιηθούν στα νέα MacBook Pro μοντέλα.

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 8