Αυτό είναι το trailer για το Black Mirror: Bandersnatch, της πρώτης ταινίας της βρετανικής sci-fi σειράς αυτοτελών επεισοδίων του Netflix. Η ταινία έγινε διαθέσιμη την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μία "choose-your-own-adventure" περιπέτεια. Το νέο trailer δείχνει μία γενικότερη retro αισθητική με την ταινία να διαδραματίζεται στο 1984, και κεντρικό ήρωα έναν νεαρό προγραμματιστή ο οποίος μετατρέπει την νουβέλα φαντασίας "Bandersnatch" σε βιντεοπαιχνίδι, μέχρι την στιγμή που όλα πάνε στραβά, με τις δύο πραγματικότητες να αναμειγνύονται μεταξύ τους και τον ήρωα να χάνει την αίσθηση του τι είναι πραγματικά αληθινό, και τι όχι.

Το όνομα της ταινίας προέρχεται από ένα πλάσμα του Μέσα απ' τον Καθρέφτη, της συνέχειας του Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων του Lewis Caroll, με παρόμοια θέματα παράνοιας, διαστρεβλωμένης πραγματικότητας, και σουρεαλισμού.

Τον Οκτώβριο, το Bloomberg ανέφερε ότι το Netflix ετοιμάζει ένα διαδραστικό επεισόδιο του Black Mirror εν όψει της 5ης σεζόν, στο οποίο οι θεατές θα μπορούν να επιλέξουν την δική τους έκβαση της περιπέτειας, με το trailer να αποκαλεί το επεισόδιο ως "γεγονός", καλώντας τους θεατές να "αλλάξουν" το μυαλό και την ζωή τους. 

The Verge

  • Like 4