Το Netflix ετοιμάζεται για την ακριβότερη παραγωγή ταινίας του, δίνοντας στους δημιουργούς του Avengers: Endgame μπάτζετ 200 εκατ. δολαρίων.

Οι παραγωγές του Netflix έχουν αλλάξει επίπεδο και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το The Gray Man πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Η ταινία που φέρει την υπογραφή των Joe και Anthony Russo, δημιουργών των Avengers: Endgame και Infinity War, με τους Ryan Gosling και Chris Evans στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα έχει μπάτζετ που θα ξεπερνά τα 200 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Το The Gray Man βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Mark Greaney και πλασάρεται σαν blockbuster ταινία δράσης επιπέδου James Bond. Αποτελεί δε την πρώτη σε μία σειρά ταινιών, με τα πλάνα του Netflix να εξαρτώνται από την επιτυχία που θα έχει το franchise -ο Gosling έχει ήδη συμφωνήσει και για επόμενες παραγωγές. Τα γυρίσματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στην καλύτερη περίπτωση φέτος το φθινόπωρο (στη χειρότερη, πάμε για του χρόνου), οπότε η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις τηλεοράσεις μας προς το τέλος του 2021.

Θυμίζουμε πως το Netflix έχει δει τους συνδρομητές του να εκτοξεύονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σημειώνοντας αύξηση 26 εκατ. στο πρώτο μισό του έτους.

  • Like 2