Το Netflix ανακοίνωσε έσοδα $16 δισεκατομμυρίων το 2018, κάτι που σηματοδοτεί αύξηση 35% από έτος σε έτος, ενώ διπλασίασε τα λειτουργικά του κέρδη (έφτασαν τα $1,6 δισεκατομμύρια).

Από τα φετινά οικονομικά αποτελέσματα που δημοσιοποίησε επίσης μαθαίνουμε ότι αύξηση την βάση των νέων συνδρομητών του κατά 29 εκατομμύρια. Τα 9 εκατομμύρια συνδρομητών επίσης ήρθαν μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Σήμερα, η βάση των συνδρομητών της γνωστής υπηρεσίας video streaming αποτελείται από 139 εκατομμύρια συνδρομητές, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, θα αυξηθεί κατά περίπου 8,9 εκατομμύρια συνδρομητές αυτό το τρίμηνο.

Το Netflix επίσης αναφέρθηκε και στην επιτυχία της ταινίας Bird Box, η οποία κατέγραψε 45 εκατομμύρια views μέσα στη πρώτη εβδομάδα από την ημερομηνία λανσαρίσματος, και αναμένεται να καταγράψει ακόμη 80 εκατομμύρια μέσα στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες. Μία ακόμη επιτυχία, όπως αναφέρει το Netflix ήταν το Ισπανικό φιλμ Elite, που μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες είχε 20 εκατομμύρια views.

netflix.jpg.68013ecb0ea6d59ba3126d72ba3aea00.jpg

GSMArena