Επιτέλους, μια τηλεοπτική σειρά που δεν παρεκκλίνει καθόλου από το video game!

Πριν από περίπου έναν χρόνο, το Netflix ανακοίνωνε περιχαρές τη συμφωνία με το Studio MDHR και τη Microsoft για τη δημιουργία μίας σειράς κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο πανέμορφο -αλλά απελπιστικά απαιτητικό- Cuphead.

Το platformer που έκλεψε καρδιές πριν από περίπου μία τριετία, όταν και κυκλοφόρησε ως αποκλειστικότητα -τότε- του Xbox One σε ό,τι αφορά τις κονσόλες. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή χάρη στο ιδιαίτερο στυλ του που παρέπεμπε στη δουλειά της Fleischer Studios (μεσουράνησε τη δεκαετία του ’30 στις ΗΠΑ αποτελώντας το αντίπαλο δέος της Walt Disney πριν την εξαγορά της από την Paramount). Αν το όνομα της τελευταίας δε σας θυμίζει κάτι, ίσως να το κάνουν οι δημιουργίες της -Betty Boop, Bimbo, Popeye, Superman.

Εν πάση περιπτώσει, το Cuphead αποτελεί ιδανική περίπτωση για σειρά κινουμένων σχεδίων και στο Netflix δεν έχασαν την ευκαιρία. Πριν λίγες μέρες μάλιστα μοιράστηκαν μέσω Twitter, όπως αναφέρει το Eurogamer, ένα κλιπ λίγων δευτερολέπτων που μας προσφέρει μια πρώτη ιδέα από το The Cuphead Show. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει ως τώρα, πρόκειται για μια κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων που θα ακολουθεί τους Cuphead και Mugman στις περιπέτειές τους.

Τη φωνή του στον Cuphead θα δανείζει ο Tim Valentino, ενώ στον Mugman ο Frank Todaro. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Cuphead Show παραμένει άγνωστη.

  • Like 4
  • Confused 1