Μπορεί το Netflix αυτή τη περίοδο να έχει σταματήσει προσωρινά τα γυρίσματα για πολλές τηλεοπτικές ταινίες και σειρές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει τον σχεδιασμό των μελλοντικών παραγωγών.

Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές, το Netflix ετοιμάζει μία νέα ταινία που βασίζεται στο κλασικό παιχνίδι arcade «Dragon’s Lair» της δεκαετίας του ‘80.

Η δημοφιλής υπηρεσία video streaming επίσης λέει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γνωστό ηθοποιό και παραγωγό Ryan Reynolds με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε και σε άλλα πρότζεκτ για να αναλάβει τόσο την παραγωγή όσο και τον ρόλο του Dirk the Daring. Όπως γίνεται και στο παιχνίδι, ο ιππότης θα ξεκινήσει μία αποστολή για να σώσει την πριγκίπισσα Daphne από τον δράκο. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Daniel και Kevin Hageman (The Lego Movie, Scary Stories to Tell in the Dark κ.ά).  

Στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες (για να μεταφερθεί το παιχνίδι στην μικρή ή μεγάλη οθόνη), ωστόσο τώρα που το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα το πιθανότερο είναι να γίνει επιτέλους ταινία. Αν και το Hollywood δεν τα καταφέρνει πάντα καλά στη μεταφορά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε κινηματογραφικές ταινίες, αυτή τη φορά, το απλό, κλασικό στόρι ενδέχεται να βοηθήσει ώστε να δούμε κάτι καλό.

Engadget

  • Like 2