Όπως αναμενόταν, οι αυξήσεις σε δύο από τα τρία συνδρομητικά πακέτα του Netflix έφτασαν και στη χώρα μας και τίθενται σε ισχύ από σήμερα για νέα μέλη ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα εφαρμοστούν και στα υπάρχοντα μέλη.

Η τιμή του βασικού πακέτου παραμένει η ίδια στα €7,99, με τους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της υπηρεσίας σε τυπική ανάλυση, μέσα από μόνο μία συσκευή και να μπορούν να κάνουν λήψεις σε μία συσκευή, είτε αυτή είναι το smartphone ή το tablet τους. Αύξηση €1 υπάρχει στο μεσαίο πακέτο, η τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα €10,99, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του Netflix σε HD ανάλυση και σε 2 οθόνες ταυτόχρονα. Αντίστοιχα, τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει συνολικά σε 2 τηλέφωνα ή tablet. Το καλύτερο συνδρομητικό πρόγραμμα του Netflix το οποίο δίνει πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με Ultra HD ανάλυση, σημειώνει αύξηση €2, με το τελικό κόστος του να ορίζεται στα €13,99 από €11,99. Όπως πάντα, το συγκεκριμένο πακέτο επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση σε 4 οθόνες όπως επίσης και σε λήψεις βίντεο σε 4 smartphones ή tablets συνολικά.

image.png.2392f824d91f84901084f401fa25aa3e.png

Εκτός από τη χώρα μας, οι αυξήσεις στα συνδρομητικά πακέτα του Netflix ισχύουν από σήμερα σε συνολικά 20 Ευρωπαϊκές χώρες, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Αυστρία να έχουν προηγηθεί πριν μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με το Netflix, οι αυξήσεις εντάσσονται στην προσπάθεια της υπηρεσίας να δημιουργήσει μια πλατφόρμα η οποία θα δίνει την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη, καθώς και στις συνεχιζόμενες επενδύσεις που πραγματοποιεί στην παραγωγή δικών του ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. 

Μερικά τέτοια παραδείγματα για φέτος σε επίπεδο τηλεοπτικών σειρών περιλαμβάνουν το "Sex Education", "What/If" με τη Renee Zellweger , το "The Umbrella Academy" με την Ellen Page, την τελευταία σεζόν του "Orange Is The New Black", το "Our Planet" με τον παγκοσμίου φήμης ερευνητή Sir David Attenboroug, η πέμπτη σεζόν του "Black Mirror", η τρίτη σεζόν του "Stranger Things" και του "La Casa de Papel/Η Τέλεια Ληστεία".

Τα highlights για το 2019 σε ότι αφορά τις ταινίες περιλαμβάνουν το "Τριπλό Σύνορο" του Υποψήφιου για Όσκαρ J.C. Chandor με τους Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund & Pedro Pascal, την ταινία της Nahnatchka Khan "Always Be My Maybe" με τους Ali Wong και Randall Park, τo "6 Underground" του Michael Bay με τον Ryan Reynolds, το "Dolemite Is My Name!" σε σκηνοθεσία του Craig Brewer και πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy καθώς και το "The Irishman" του Martin Scorsese με τους Robert De Niro και Al Pacino.

  • Like 1
  • Sad 2