Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέϊλερ για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς Stranger Things.

Το τρέϊλερ, με μουσική υπόκρουση το Home Sweet Home των Motley Crew και κυρίως από το εκπληκτικό Baba ‘O Riley των Who μας επιστρέφει στην κομβική όσο και απενοχοποιημένη εποχή ‘80s με την μοναδική αισθητική της, και τους Mike, Max, Dustin, Lucas, Will και Lucas να βιώνουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της εφηβικής περιόδου.

«Ένα καλοκαίρι, μπορεί να αλλάξει τα πάντα» για την παρέα των νέων που από ότι φαίνεται θα έχουν να αντιμετωπίσουν στο Hawkins για ακόμη μία φορά το «Upside Down» που δείχνει να επιστρέφει πιο τρομακτικό από ποτέ. Η 3η σεζόν του Stranger Things  των Duffer Brothers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Ιουλίου με οκτώ νέα επεισόδια. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Winona Ryder, David Harbour, Joe Keery, Natalia Dyer, Dacre Montgomery, και Priah Ferguson, και συμμετέχουν οι Jake Busey, Cary Elwes, Maya Hawke, και Francesca Reale.

Παράλληλα με τον τρίτο κύκλο της σειράς έρχεται ωστόσο και το παιχνίδι Stranger Things 3: The Game. Όταν οι Duffer Brothers είπαν ότι το Stranger Things 3: The Game θα συνδέεται με την 3η σεζόν της σειράς του Netflix δεν αστειευόντουσαν. Το ρετρό beat-em-up της Bonus XP αναμένεται να λανσαριστεί για το Nintendo Switch –αλλά και για άλλες πλατφόρμες πιθανότατα- στις 4 Ιουλίου. Στον τίτλο καλείστε να παίξετε με τον χαρακτήρα ενός από τους δώδεκα πρωταγωνιστές της σειράς.

Engadget

Engadget

  • Like 3