Οι δημιουργοί του Black Mirror ετοιμάζουν ένα special επεισόδιο με Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow κι άλλους.

2020. Μία χρονιά που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε και να αφήσουμε μια και καλή πίσω μας. Κάτι που φυσικά συμμερίζεται και το Netflix. Ο γίγαντας του streaming ανακοίνωσε ένα special επεισόδιο το οποίο ονομάζει «comedy event» από τους δημιουργούς του Black Mirror και το οποίο θα περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Το καστ που ανακοινώθηκε περιλαμβάνει τους Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Joe Keery (Stranger Things), Kumail Nanjiani (Silicon Valley & The Big Sick), Tracey Ullman, Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street), Diane Morgan (After Life) και Samson Kayo (Famalam).

Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα προβληθεί το ειδικό επεισόδιο απλώς το περιγράφει ως ένα γεγονός που οι χρήστες δεν θα ξεχάσουν από μία χρονιά που πραγματικά δεν θέλουν να θυμούνται!

Το teaser που δημοσιεύτηκε στο Twitter δεν δίνει πολλές πληροφορίες, παρ’ όλα αυτά λέει πως ακόμη και οι δημιουργοί του Black Mirror δεν θα μπορούσαν να συνθέσουν ένα επεισόδιο με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί μέσα στο 2020, αυτό όμως δεν σημαίνει πώς δεν μπορούν να προσθέσουν και τη δική τους προσωπική πινελιά. Η ιστοσελίδα Variety δημοσίευσε μερικές ακόμη πληροφορίες αναφέροντας πως το επεισόδιο θα είναι σαν ένα mocumentary που θα παρουσιάζει και πραγματικά βίντεο από τα γεγονότα της χρονιάς που όλοι περιμένουν να φτάσει στο τέλος της.

  • Like 1
  • Thanks 2