Το Netflix στα πλαίσια της έκθεσης Comic-Con έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς φαντασίας The Witcher που βασίζεται στις νουβέλες του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski, πάνω στις οποίες επίσης βασίστηκε και το δημοφιλές franchise στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt of Rivia θα δούμε τον Henry Cavill, τον οποίο πλαισιώνουν επίσης οι ηθοποιοί Freya Allan, Joey Batey, Millie Brady και Lars Mikkelsen. Όπως λέει το Netflix, η πρώτη σεζόν της νέας σειράς θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος της χρονιάς και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Το σενάριο έχει αναλάβει η Lauren Schmidt Hissrich ενώ από την παραγωγή δεν απουσιάζει και ο Andrzej Sapkowski σε ρόλο συμβούλου (αυτό βεβαίως σημαίνει αρκετά για την «αξιοπιστία» του τελικού αποτελέσματος). «Είμαι ενθουσιασμένος που το Netflix προχώρησε στην προσαρμογή των ιστοριών μου (στην μικρή οθόνη) παραμένοντας πιστό στο αρχικό υλικό και στην θεματολογία που ασχολήθηκα γράφοντας για παραπάνω από τριάντα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος για την συλλογική προσπάθεια μας καθώς και για την ομάδα που συγκεντρώθηκε για να δώσει σε αυτούς τους χαρακτήρες ζωή» δήλωσε ο Andrzej Sapkowski.

 

  • Like 6