Το Netflix επιβεβαίωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία να συνεχιστεί η παραγωγή της 6ης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς House of Cards.

Το Variety αναφέρει ότι η τελευταία σεζόν του House of Cards θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια με πρωταγωνίστρια την Robin Wright, αφού ο Kevin Spacey δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά. Η παραγωγή της σειράς θα συνεχιστεί στις αρχές του 2018.

 

Τον Οκτώβριο, το Netflix κατέληξε στην απόφαση να ακυρώσει τη σειρά House of Cards μετά από τις κατηγορίες του ηθοποιού Anthony Rap εις βάρος του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς Kevin Spacey για σεξουαλική παρενόχληση/ επίθεση, όταν ο πρώτος ήταν 14 ετών και ο Kevin Spacey ήταν 26 ετών.

 

Τα πράγματα μάλιστα πήραν νέα τροπή, αφού μετά τη δημόσια συγνώμη του 58χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού για την “ιδιαίτερα απρεπή και υπό μέθη συμπεριφορά” του όπως την χαρακτήρισε, εργαζόμενοι στο πλατό της σειράς των κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, θα γίνεται κατανοητό ότι ο Kevin Spacey πέθανε.

 

Link.png Site: Engadget