Βάση ενός datamining, όπως όλα δείχνουν θα εμπλακεί και η Sony με το PlayStation brand της

Με τους ρυθμούς ανάπτυξης του Netflix και τις πρόσφατες προσλήψεις προσωπικού, ακούγεται ότι η δημοφιλής υπηρεσία θα επεκταθεί το επόμενο διάστημα στο game streaming. Αυτό όμως φαίνεται να είναι μόλις ένα μέρος της τακτικής του, καθώς σύμφωνα με τον dataminer Steve Moser, η game streaming υπηρεσία της μπορεί να έρθει σε συνεργασία με την Sony και το PlayStation.

Ο Moser εντόπισε διάφορα στοιχεία όταν έκανα ανάλυση του Netflix app για iOS. Αρχικά, βρήκε αναφορά σε παιχνίδια με logo το Ν του Netflix δίπλα στη λέξη "Game". Επίσης βρήκε εικονίδιο που περιέχει το πτερύγιο ενός καρχαρία, πιθανολογώντας πως η κωδική ονομασία της υπηρεσίας είναι Shark.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως, είναι ότι βρήκε εικόνα με δύο DualSense χειριστήρια, μαζί με το cover του αποκλειστικού PlayStation τίτλου, Ghost of Tsushima.

Αυτό βέβαια δεν επιβεβαιώνει πως η Sony θα έχει άμεση συνεργασία με το Netflix για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Από την άλλη, η Sony για την ώρα δεν έχει κάποια άμεσα συγκρίσιμη υπηρεσία με τις Google Stadia και Xbox Cloud Gaming.

Σίγουρα η τεχνογνωσία του Netflix θα βοηθούσε πολύ στον συγκεκριμένο τομέα, ειδικά όταν το Netflix είναι μια από τις μεγαλύτερες streaming υπηρεσίες, με το Netflix να είναι επίσης κερδισμένο αν έρθουν σε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα gaming brands.