Με τους Rian Johnson και Daniel Craig να επιστρέφουν και για τις δύο ταινίες.

Δύο επιπλέον ταινίες Knives Out -στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο "Στα μαχαίρια"- θα δούμε στο μέλλον χάρη στο Netflix, καθώς σύμφωνα με αναφορές των Variety και Deadline, η streaming υπηρεσία ήρθε σε συμφωνία με την Media Rights Capital ύψους $450 εκατομμυρίων δολαρίων. Στα δύο σίκουελ, όπως επιβεβαιώθηκε θα είναι παρών για τις συνέχειες οι Rian Johnson και Daniel Craig από τη θέση του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή αντίστοιχα.

Μπορεί το ποσό να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά η πρώτη ταινία έγινε επιτυχία έχοντας σκορ 97% στο Rotten Tomatoes, με τις νέες ταινίες να βοηθήσουν το Netflix να παραμείνει όσο πιο ανταγωνιστικό μπορεί. Πόσο μάλλον μετά τα νέα των HBO Max και Disney+, των οποίων οι μητρικές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει τα μεγάλα σχέδιά τους για συνεχόμενο εμπλουτισμό περιεχομένου με μεγάλες κυκλοφορίες.

Η είδηση πάντως έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, τα γυρίσματα του Knives Out 2, θα ξεκινήσουν στη χώρα μας στις 28 Ιουνίου,  με τη διαδικασία του casting να έχει ήδη ξεκινήσει. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Netflix ήταν ο τελικός νικητής σε μια άτυπη «δημοπρασία», νικώντας άλλες προτάσεις των Apple και Amazon για την απόκτηση των σχετικών δικαιωμάτων.

  • Confused 1