Η εκδήλωση ονομάζεται «Tudum» (ονοματοποιία του εμβληματικού ήχου που συνοδεύει το λογότυπο της εταιρείας) και υπόσχεται μία «συναρπαστική μέρα γεμάτη αποκλειστικά και πρώτες γνωριμίες» όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες που ετοιμάζει η δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία streaming.

Το τρίωρο event που θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ., το Σάββατο στις 25 Σεπτεμβρίου του 2021, θα περιλαμβάνει νέα, πρώτες γνωριμίες και παρουσιάσεις καθώς και αποκλειστικά νέα trailer και clips ενώ θα υπάρχουν και διαδραστικά πάνελ και συζητήσεις με τους δημιουργούς και διάφορους πρωταγωνιστές από τουλάχιστον 70 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των Stranger Things, Bridgerton, The Witcher, Cowboy Bebop, Red Notice, The Old Guard και The Umbrella Academy.  

Επιπροσθέτως, το Netflix θα φιλοξενήσει τρεις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν της κύριας εκδήλωσης που θα ξεκινήσουν από τις 3:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας: το πρώτο θα αφορά Κορεατικές σειρές και ταινίες, το δεύτερο θα είναι αφιερωμένο σε Ινδικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και το τρίο θα αφορά παραγωγές και περιεχόμενο anime.

Το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων αφιερωμένων στους fans είναι ολοένα μεγαλύτερο από τις εταιρείες και σε αυτό βεβαίως έχει συμβάλει και η πανδημία του νέου κορωνοϊού που έχει αποκλείσει τις εκδηλώσεις με τη φυσική παρουσία του απλού κόσμου ή των δημοσιογράφων. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις βρίσκουμε το FanDome της DC, το Geeked Week του Netflix, το National Streaming Day του Disney+ ή την εκδήλωση WitcherCon. Τέτοιες εκδηλώσεις συνηθίζονται τελευταία ενώ παλαιότερα θα περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε νέα για ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές από μεγαλύτερα events όπως την έκθεση Comic-Con στο San Diego, των ΗΠΑ.

Το Tudum αποτελεί μία κίνηση λοιπόν προς αυτή τη κατεύθυνση και για το Netflix. Εξάλλου, η δημοφιλής υπηρεσία έχει τόσο περιεχόμενο που δεν υπάρχει λόγος να μοιραστεί τη «σκηνή» με οποιονδήποτε άλλον.

 

  • Like 1