Αν και η προβολή της ταινίας είναι ακόμα μακρυά, εντούτοις τίποτα δεν εμποδίζει την Warner Bros και τη DC Comics να κυκλοφορήσουν το νέο trailer της ταινίας Justice League.

Η ταινία η οποία χρονολογικά τοποθετείται μετά το τέλος του Batman vs Superman, φέρνει τον Bruce Wayne (Batman) και την Diana Prince (Wonder Woman), να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την Justice League, τη Λεγεώνα των Υπερηρώων δηλαδή που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν άμεσα μεγάλους κινδύνους που απειλούν την ανθρωπότητα. Σ' αυτή συμμετέχουν ο Aquaman, o Flash και o Cyborg ενώ στην ταινία δεν εμφανίζεται ο Superman, κάτι αναμενόμενο μετά τις εξελίξεις στην ταινία Batman vs Superman.

 

Όπως και στη συγκεκριμένη ταινία έτσι και το Justice League, πίσω από την σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Zack Snyder, έχοντας αφήσει πίσω το «σκοτεινό» θέμα της προηγούμενης ταινίας, με περισσότερες στιγμές χιούμορ αλλά και περισσότερη δράση. Το στοίχημα για την Warner Bros με την ταινία αυτή είναι μεγάλο αφού αποτελεί στην ουσία την απάντηση του στούντιο και της DC Comics στους υπερεπιτυχημένους Avengers της Marvel.

 

 

Στο trailer εμφανίζονται ακόμα ο J.K Simmons στο ρόλο του επιθεωρητή Gordon αλλά και η Amy Adams στο ρόλο της Lois Lane. Η ταινία κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στις 17 Νοεμβρίου.