Μόλις λίγα χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια της Sony να αναστήσει το πασίγνωστο franchise της δεκαετίας του ’80 ακολουθεί μία νέα απόπειρα, αυτή τη φορά από τον γιο του παραγωγού και σκηνοθέτη των πρώτων ταινιών Ivan Reitman, Jason Reitman.

Ο Jason Reitman είχε δηλώσει παλαιότερα ότι το νέο φιλμ θα αποτελέσει συνέχεια των πρώτων δύο ταινιών του franchise, Ghostbusters (1984) και Ghostbusters II (1989) στις οποίες πρωταγωνίστησαν οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis, Rick Moranis, Annie Potts και Ernie Hudson μεταξύ άλλων. Στο πρώτο trailer για το Ghostbusters: Afterlife βλέπουμε μία μητέρα και τα δύο παιδιά της (Carrie Coon, Mckenna Grace και Finn Wolfhard) να μετακομίζουν σε μία μικρή πόλη, και εκεί θα ανακαλύψουν τα κρυμμένα της μυστικά. Σιγά, σιγά θα βρουν όλα όσα τους συνδέουν με την αρχική ομάδα των Ghostbusters καθώς και την μυστική κληρονομιά που άφησε ο παππούς τους (υποθέτουμε ότι υπάρχει κάποια σχέση με τον Harold Ramis) μετά τον θάνατο του για να συνεχίσουν την μάχη ενάντια στο κακό. Στην πορεία θα γνωρίσουν έναν δάσκαλο (Paul Rudd), ο οποίος δηλώνει λάτρης της αρχικής ομάδας Ghostbusters. Στην ταινία επίσης αναμένεται να επιστρέψουν στους γνωστούς τους ρόλους οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver και Annie Potts.

Το Ghostbusters: Afterlife θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουλίου του 2020. Είναι η τέταρτη ταινία του franchise. Η τρίτη ταινία, το «all-female» reboot δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία και οι κριτικές ήταν μέτριες με τον Ivan Reitman να υποστηρίζει τώρα πως το Ghostbusters (2016) εξελίσσεται σε ένα διαφορετικό σύμπαν από άποψη ιστορίας/ σεναρίου.

Polygon

  • Like 12
  • Thanks 1
  • Sad 1