Ένας νέος ήρωας ετοιμάζεται να εισέλθει στο MCU.

Το πρώτο trailer της ταινίας «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» κυκλοφόρησε, με «μπόλικη» δράση αλλά και έναν νέο ήρωα που παρουσιάζεται στο σύμπαν ταινιών της Marvel. Ο Shang-Chi είναι γνωστός από τη σειρά κόμικ της Marvel και είναι «μάστερ» πολεμικών τεχνών. Το trailer δείχνει τον Shang-Chi καθώς αντιμετωπίζει τη μυστηριώδη οργάνωση «Ten Rings» αλλά και τον πραγματικό της ηγέτη Mandarin.

Ο Shang-Chi δεν είναι το πρώτο project της Marvel που βασίζεται σε ήρωα πολεμικών τεχνών καθώς, το Netflix είχε φέρει το 2017 δύο σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Iron Fist. Βέβαια το Iron Fist είχε αναπτυχθεί από την Marvel Television και όχι από τα Marvel Studios του Kevin Feige. Επίσης, από τη σειρά του Netflix έλειπαν οι εντυπωσιακές σκηνές μάχης, κάτι που φαίνεται πως η ταινία του Shang-Chi δεν θα επαναλάβει.

Πρόσφατα, στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Simu Liu, δημοσίευσε και την πρώτη αφίσα της επερχόμενης ταινίας η οποία μάλιστα δείχνει το εντυπωσιακό κουστούμι του νέου ήρωα.

Επίσης, η ταινία του Shang-Chi θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή της Marvel σε ταινίες που θα προβληθούν αρχικά αποκλειστικά σε κινηματογράφους. Σε αντίθεση με το Black Widow, το οποίο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε κινηματογράφους αλλά και στο Disney Plus Premier Access η ταινία «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» θα κάνει ντεμπούτο στις 3 Σεπτεμβρίου.

  • Like 2