Το αρχικό trailer της Paramount για την αναμενόμενη ταινία Sonic The Hedgehog είναι κάτι που οι fan του παιχνιδιού θέλουν να ξεχάσουν. Ένας Sonic με περίεργο σώμα, περίεργα δόντια και εντελώς διαφορετικός από αυτό που είχαμε παίξει στις κονσόλες της SEGA.

Η κατακραυγή των fan και των σινεφίλ ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε τον σκηνοθέτη Jeff Fowler να ανακοινώσει πως η ταινία θα καθυστερήσει όσο χρειαστεί να κυκλοφορήσει, μέχρι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα με τον χαρακτήρα του Sonic. Έπειτα από μήνες αναμονής, το trailer επανακυκλοφόρησε με έναν εντελώς διαφορετικό Σκαντζόχοιρο.

960x0.jpg.58627915167302fe021d7df932615224.jpg

Το trailer ήδη έχει θετική απήχηση με τους fans να νιώθουν ανακουφισμένοι αλλά και δικαιωμένοι. Ο Sonic πλέον έχει το σωστό στυλ, το κατάλληλο σώμα, πιο φιλικά μάτια και ένα απόλυτα φυσιολογικό στόμα.

Οι σκηνές στο trailer παραμένουν περίπου οι ίδιες και όπως όλα δείχνουν η Paramount έπραξε σωστά, όσο αφορά την καθυστέρηση της ταινίας. Αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Engadget