Από την πρώτη κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν από αρκετό καιρό οι James Cameron και Tim Miller στο The Hollywood Reporter περιμέναμε να δούμε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία «Terminator», και τελικά πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα.

Με τον Tim Miller (Deadpool) στην σκηνοθετική καρέκλα, τον James Cameron στον ρόλο του παραγωγού και τους Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger στο καστ περιμένουμε κάτι συναρπαστικό, και από όσο καταλαβαίνουμε από το τρέιλερ, μάλλον δεν θα απογοητευτούμε. Τριανταπέντε χρόνια λοιπόν μετά τον πρώτο εξολοθρευτή (The Terminator, 1984) και σχεδόν εικοσιοκτώ από τον δεύτερο (Terminator 2: Judgement Day, 1991) οι βασικοί πρωταγωνιστές και συντελεστές επιστρέφουν με φιλοδοξίες (για πολλούς οι δύο πρώτες ταινίες ήταν οι μόνες ταινίες που είχαν αξία, μαζί ενδεχομένως και με την τελευταία προσπάθεια, Terminator Salvation, με τους Christian Bale και Sam Worthington).

Όπως είχε γίνει γνωστό σε εκείνη τη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει οι Tim Miller και James Cameron, με το Terminator: Dark Fate θα ξεκινήσουν ένα νέο «timeline» μετά τα γεγονότα στο Terminator 2: Judgement Day, ουσιαστικά διαγράφοντας ότι έχουμε δει από το 1991 και μετά. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου του 2019 με πρωταγωνιστές τους Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Diego Boneta κ.ά.Για να δούμε…

  • Like 6