Που σημαίνει πως η ταινία της Sony που βασίζεται στην πετυχημένη σειρά του PlayStation, θα είναι πιστή στη δράση των βιντεοπαιχνιδιών

Αρκετά χρόνια πέρασαν από την πρώτη φορά που ακούσαμε πως Tom Holland και Mark Wahlberg θα πάρουν μέρος στη ταινία Uncharted. Μάλιστα πέρασε τόσος καιρός, που ο Mark Wahlberg ενώ αρχικά είχε αναλάβει τον ρόλο του Nathan Drake, τελικά του δόθηκε ο ρόλος του Sully. Ο δε Tom Holland προστέθηκε στη ταινία το 2017 και μέσα από το πρώτο trailer έχουμε μια άποψη για το τι να περιμένουμε.

Τα γεγονότα της ταινίας γίνονται πριν από τα βιντεοπαιχνίδια, που είναι και ο λόγος του νεαρού Tom Holland να αναλαμβάνει τον ρόλο του Nathan Drake. Αυτό που δεν φαίνεται να άλλαξε είναι οι περιπέτειες στις οποίες θα εμπλακεί ως Nathan Drake, που περιλαμβάνουν αρχαίες παγίδες μέχρι αποσκευές να πέφτουν από αεροπλάνο (αν σας θυμίζει κάτι, δεν κάνετε λάθος).

Για όσους τυχόν δε θυμούνται την αρχική ανακοίνωση της ταινίας, έγινε το 2008 από τον παραγωγό Avi Avid, λέγοντας πως η ταινία θα βασίζεται στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Από τότε, πέρασαν 13 χρόνια για να δούμε το πρώτο trailer και κυκλοφόρησαν άλλοι 5 τίτλοι. Λόγος για την καθυστέρηση αυτή ήταν οι συνεχόμενες αλλαγές στο σενάριο, με πολλούς να υποθέτουν πως θα ακυρωθεί. Όπως όλα δείχνουν όμως για την ώρα, δύσκολα θα πάει κάτι τόσο στραβά πριν την πρεμιέρα της ταινίας που αναμένεται να γίνει 18 Φεβρουαρίου 2022.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1