Τι λέτε να σκέφτεται ο Mark Wahlberg, που εδώ και χρόνια φημολογούταν ότι θα πρωταγωνιστούσε στην ταινία Uncharted, καθώς στέκεται πίσω από τον πρωταγωνιστή Tom Holland σε αυτή τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Sony;

Η φωτογραφία, που είναι η πρώτη που δείχνει τον Mark Wahlberg ως τον μέντορα του Nathan Drake, Victor «Sully» Sullivan, προέρχεται από ένα άρθρο των New York Times για τις ολοένα και περισσότερες, πιο ποιοτικές -και επιτυχημένες- προσπάθειες των κινηματογραφικών στούντιο να φέρουν τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη οθόνη δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια.

Τώρα που το σκεφτόμαστε, το παραπάνω μοιάζει ελαφρώς οξύμωρο αν λάβουμε υπόψη μας ότι χρειάστηκαν 13 ολόκληρα χρόνια για να μεταφερθεί το Uncharted στην μεγάλη οθόνη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ο ήρωας κάτι που μάλλον δεν χρειαζόταν, ένα «origin story» (και να ψάχνουμε να βρούμε και το εμβληματικό… μουστάκι του Sully). 

eb36413d-4c3a-4c08-9fce-543872a3489c-ek8xrfvw0aevmjn.jpg

Όπως και να έχει -λογικά θα δούμε σε κάποια φάση της ταινίας τον Sully με το μουστάκι του πάντως- η ταινία Uncharted αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Μία ακόμα ελάχιστη γεύση από την ταινία -μόλις 2 δευτερολέπτων- μπορούμε να δούμε στο παρακάτω προωθητικό βίντεο της Sony.

Για να φτάσουμε να μιλάμε για την ταινία, χρειάστηκαν σχεδόν 13 χρόνια. O σχεδόν ένας ακόμη χρόνος αναμονής θα μας ενοχλήσει;