Η κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού Uncharted δείχνει να είναι ένα καταραμένο project αφού για ακόμη μία φορά χάνει τον σκηνοθέτη της.

Ο Travis Knight, αποτελεί το τελευταίο «θύμα» μίας παραγωγής που δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.

Δεν πέρασαν πολλοί μήνες από την ανακοίνωση του Travis Knight ως σκηνοθέτη της ταινίας Uncharted, με πρωταγωνιστή τον Tom Holland. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έκαναν λόγο για κυκλοφορία της ταινίας τον Δεκέμβριο του 2020. Τα πλάνα όμως θα αλλάξουν ξανά, αφού ο Travis αποχώρησε από τη σκηνοθεσία επικαλούμενος προβλήματα αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα. Ο Tom Holland, εκτός από το Uncharted, είναι πρωταγωνιστής και στο επόμενο κεφάλαιο του Spider-Man, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα.

Οι πρωταγωνιστές του Uncharted, Tom Holland (ως Nathan) και Mark Wallberg (ως Victor) θα περιμένουν και πάλι να βρεθούν υπό την καθοδήγηση κάποιου νέου σκηνοθέτη, με τον Travis Knight να αποτελεί τον 6ο κατά σειρά που αποχωρεί από την καρέκλα της σκηνοθεσίας. Μία παραγωγή που αντιμετωπίζει εμπόδια από το 2011 όπου εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων ανάγκασαν τον Mark Wallberg από Nathan να αλλάζει ρόλο και να υποδύεται τελικά τον Victor.

Η ταινία αν και αποτελεί προτεραιότητα για τη Sony, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο εμβληματικά αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation, ίσως τελικά να μην έχει την επιτυχία που αρχικά είχε υπολογιστεί. Με τις καθυστερήσεις να μην έχουν τελειωμό, αν υποθέσουμε ότι η ταινία θα καθυστερήσει μόλις 1 χρόνο και θα κυκλοφορήσει το 2021, ίσως το momentum που δημιούργησε το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού, The Lost Legacy, να έχει χαθεί.

Engadget

  • Like 1