Η Wonder Woman επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για να σώσει για ακόμη μία φορά τον κόσμο, αλλά αυτή τη φορά δεν μάχεται στο πλευρό των συμμάχων κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Στο πρώτο trailer της νέας ταινίας Wonder Woman 1984 με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot, βλέπουμε την υπερηρωίδα να μεταφέρεται στα 80s, μία δεκαετία πριν το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και υπό τη μουσική υπόκρουση του «Blue Monday» των New Order. Οι Warner Bros. και DC δεν αποκάλυψαν και πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, ωστόσο είπαν ότι η «Diana Prince έρχεται σε σύγκρουση με την Σοβιετική Ένωση κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στα 80s και βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τρομερό εχθρό που ονομάζεται Cheetah».

Στα κόμικς της DC, η Cheetah είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της Wonder Woman, και πρωτοεμφανίστηκε στο Wonder Woman #6 το 1943. Είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο συγκεκριμένος εχθρός κάνει την εμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη απέναντι από την Wonder Woman. Τον ρόλο της Cheetah έχει αναλάβει η ηθοποιός Kristen Wiig γνωστή από το σόου Saturday Night Live αλλά και από τις ταινίες Ghostbusters, Masterminds, Mother! κ.ά.   

Την σκηνοθεσία για δεύτερη φορά έχει αναλάβει η Patty Jenkins (Monster, 2003), η οποία βοήθησε και στο σενάριο το οποίο έγραψε ο Geoff Johns. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Pedro Pascal (Max Lord), Connie Nielsen (Hippolyta), Chris Pine, Robin Wright (Antiope) κ.ά. Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Ιουνίου του 2020.

The Verge

  • Like 2