Οι ειδήσεις από το συνέδριο D23 της Disney συνεχίζονται, με την τελευταία να αφορά φυσικά μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το Star Wars: The Rise of Skywalker, το οποίο και θα αποτελέσει το τέλος της νέας τριλογίας γύρω από τη «γενιά των Skywalker».

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό βίντεο το οποίο προβλήθηκε προχθές κατά τη διάρκεια του πάνελ που διοργανώθηκε στην D23 με τους συντελεστές της ταινίας, στο οποίο δεν λείπουν νέες σκηνές που δεν είδαμε στο πρώτο trailer. Στο "special look" βίντεο, βλέπουμε σημαντικές σκηνές από τις προηγούμενες 8 ταινίες, με τη φωνή του Mark Hamill (Luke Skywalker) να αναφέρει ότι «υπήρχαν χιλιάδες γενιές όμως αυτή είναι η δική σας μάχη», απευθυνόμενος πιθανότατα στους πρωταγωνιστές της ταινίας, Rey, Poe και Finn. Στις εντυπωσιακές νέες σκηνές εντύπωση προκαλεί αυτή στην οποία περιλαμβάνονται δεκάδες Battleships ενώ η Rey κρατάει στο τέλος ένα διπλό Lightsaber. 

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για το σενάριο της ταινίας, με δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές αλλά και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, J. J. Abrams, μας προετοιμάζουν για πολλές εκπλήξεις, μία από αυτές να είναι η συμμετοχή του ηθοποιού Ian McDiarmid που ενσαρκώνει ξανά το ρόλο του Palpatine, του Billy Dee Williams από την πρώτη -ιστορικά- τριλογία στο ρόλο του Lando Calrissian αλλά και της θρυλικής Carrie Fisher, μέσω σκηνών που είχαν γυριστεί για το "The Force Awakens".

Το Star Wars: The Rise of the Skywalker θα προβληθεί στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου.

  • Like 9