Όπως αναμενόταν,  η Disney επέλεξε το ετήσιο συνέδριο Star Wars Celebration για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το Andor, την επόμενη τηλεοπτική σειρά του Disney+ που θα βασίζεται στο σύμπαν Star Wars.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στη δημοφιλή video streaming υπηρεσία στις 31 Αυγούστου και σίγουρα το trailer ανοίγει την όρεξη αφού η σειρά δείχνει να διαφέρει σημαντικά από άλλες τηλεοπτικές προσπάθειες που στηρίζονται στο ίδιο σύμπαν. Κεντρικό θέμα της σειράς είναι η υποβόσκουσα εξέγερση έναντι της Αυτοκρατορίας αλλά και διάφορα προσωπικά στοιχήματα που περιμένουν τη δικαίωσή τους.

Λειτουργώντας ως prequel του "Rogue One: A Star Wars Story", το trailer του Andor εντυπωσιάζει χωρίς να περιορίζεται μόνο στο ταξίδι του Cassian Andor μέχρι αυτός να γίνει μια από τις εξέχουσες φιγούρες της εξέγερσης μαζί με την Mon Mothma (Genevieve O'Reilly). Μάλιστα σε συζήτηση που προηγήθηκε της προβολής του trailer, ο Diego Luna που βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Andor, αστειεύτηκε με το κοινό δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η ομορφιά αυτής της σειράς είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με σκοτώσουν».

Το teaser ξεκινάει με πάταγο, καθώς πρόσωπα από όλο τον γαλαξία αντιδρούν σε ένα κάλεσμα, το οποίο είναι διαχρονικό όπως πάντα και στο οποίο δεν λείπουν τα εντυπωσιακά εφέ. Οι φίλοι του Star Wars θα μείνουν ικανοποιημένοι μαθαίνοντας ότι η σειρά -σε σκηνοθεσία Tony Gilroy- αποτελείται από 12 επεισόδια και φυσικά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στο Disney+ στα τέλη Αυγούστου. Κατά την πάγια τακτική της Disney θα προβάλλεται ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα ενώ επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρχει και δεύτερη σεζόν, τα γεγονότα της οποίας θα οδηγούν στην ταινία Rogue One.

Το Disney+, θα λανσαριστεί και στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου μαζί με 42 ακόμη χώρες.

  • Like 1
  • Thanks 1