Τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς, η Disney είχε κάνει γνωστό ότι η νέα της συνδρομητική υπηρεσία Disney+ θα έκανε την εμφάνιση της στις 31 Μαρτίου του 2020 στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ιρλανδία, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις 12 Νοεμβρίου του περασμένου έτους έγινε διαθέσιμη στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Ολλανδία. Πρόσφατα ωστόσο, η Disney ανακοίνωσε ότι το λανσάρισμα της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου. Η συνδρομητική υπηρεσία θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Αυστρία και στην Ελβετία.

Το λανσάρισμα της σε άλλες αγορές της Δυτικής Ευρώπης, όπως στο Βέλγιο, στις Βόρειες Χώρες (Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Γροιλανδία) και στην Πορτογαλία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

disney_investors_day_hero_fb2b75c4.jpeg.fcd8981c4c910a6ce75869298652c648.jpeg

Η συνδρομή επίσης επιβεβαιώθηκε ότι θα κοστίζει €6,99 σε μηνιαία βάση ή €69,99 σε ετήσια βάση. Η συνδρομητική υπηρεσία Disney+ περιλαμβάνει περιεχόμενο (τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες) από την ίδια την Disney, την Lucasfilm, την Pixar, το Nation Geographic και την Marvel Studios.