Οι χρήστες δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσουν για κάποιες μέρες τη streaming υπηρεσία ούτως ώστε να αποφασίσουν αν είναι ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο.

Το Disney+ σταμάτησε την προσφορά με την οποία επέτρεπε στους νέους χρήστες να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία για μία εβδομάδα. Η αλλαγή έρχεται λίγες εβδομάδες πριν την προβολή του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ Hamilton, στις 3 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος της Disney, δήλωσε στο CNET:

Η υπηρεσία έχει μία ελκυστική τιμή που πιστεύουμε ότι είναι από μόνη της μία συναρπαστική προσφορά για τους πελάτες μας.

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος έληξε κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, το Disney+ έχει σταματήσει να τη διαφημίζει αρκετές εβδομάδες πριν, όπως αναφέρει το CNET.

Τόσο το Netflix όσο και το Amazon Prime προσφέρουν στους νέους χρήστες μία δοκιμή 30 ημέρων. Είναι δύσκολο να υποθέσει κάποιος την επίδραση που θα έχει η απουσία της δωρεάν δοκιμής στις συνδρομές του Disney+. Μήπως το μιούζικαλ Hamilton ή η δεύτερη σεζόν του Mandalorian έχουν αρκετή απήχηση ώστε να πείσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν μία συνδρομή; Μέχρι στιγμής, τα δεδομένα υποστηρίζουν αυτή την εκδοχή. Τους πρώτους πέντε μήνες, το Disney+ απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η χρέωση της συνδρομής είναι $6.99/μήνα ή $69.99/έτος.