Ακόμη περισσότερο θα πρέπει να περιμένουμε για την έλευση του Disney+ στην Ελλάδα, με το λανσάρισμα της υπηρεσίας να μετατίθεται για το καλοκαίρι του 2022.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney όπου ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων ότι η video streaming υπηρεσία διαθέτει πλέον 116 εκατομμύρια συνδρομητές. Ο CEO της εταιρείας, Bob Chapek ανέφερε ότι το λανσάρισμα του Disney+ στην Ανατολική Ευρώπη (στην οποία περιλαμβάνεται και η χώρα μας) θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022 αντί για το τέλος της φετινής χρονιάς όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο λόγος είναι τα σχέδια της Disney να προχωρήσει σε ένα αρκετά μεγαλύτερο λανσάρισμα το ίδιο διάστημα, το οποίο θα περιλαμβάνει «νέο εντυπωσιακό περιεχόμενο», για το οποίο θα μάθουμε πολύ περισσότερα στις 12 Νοεμβρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η "Disney+ Day". Την ημέρα αυτή συμπληρώνονται 2 χρόνια λειτουργίας του Disney+, με την εταιρεία να ανακοινώνει μια τεράστια marketing καμπάνια η οποία στόχο θα έχει όχι μόνο το αμερικανικό κοινό αλλά κυρίως τις επόμενες χώρες στις οποίες θα κάνει την εμφάνισή της η video streaming υπηρεσία. Σύμφωνα με τον Chapek, το Disney+ θέλει να προσφέρει περιεχόμενο που δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον υποψήφιο συνδρομητή κάθε χώρας, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι τουλάχιστον αυτό θα είναι υποτιτλισμένο.

Επιπλέον οι Έλληνες χρήστες που επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας, μπορούν να δούν ότι στο περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας έχει προστεθεί και το Star+. Το Star+ αποτελεί μία ξεχωριστή streaming υπηρεσία μέσα στο Disney+ η οποία περιέχει τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που απευθύνονται σε πιο ώριμα κοινά σε αντίθεση με το υπόλοιπο περιεχόμενο της υπηρεσίας που έχει στο επίκεντρό του την οικογένεια. Το περιεχόμενο αυτό αποτελείται από σειρές και ταινίες από άλλα στούντιο της Disney όπως τα FX, Freeform, Hulu, ABC Signature, 20th Television, 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures και Hollywood Pictures.

71964605_star.jpg.5ecd5ee62e5b1c85255579d372cdebbc.jpgStar+

Σε ότι αφορά την άμεση επέκτασή της σε νέες χώρες, αυτή θα περιοριστεί για το 2021 μόνο στην Ασία και συγκεκριμένα στη Νότιο Κορέα, Ιαπωνία, Ταϊβάν και Χονγκ Κονγκ.