Εκμεταλλευόμενη τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και την απήχηση που έχει το Super Bowl στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Marvel Studios μέσω ενός μικρού σε διάρκεια σποτ διαφήμισε τις σειρές Falcon and the Winter Soldier, Loki και WandaVision που ετοιμάζονται για την υπηρεσία streaming Disney+.

Στο Falcon and the Winter Soldier βλέπουμε τον Sam Wilson (Falcon) που ενσαρκώνει ο Anthony Mackie να ασκείται με την ασπίδα του Captain America, καθώς η σειρά ξεκινάει από εκεί που τελείωσε το Avengers: Endgame. Στο διαφημιστικό σποτ επίσης βλέπουμε την επιστροφή του Zemo, του κακού από το Captain America: Civil War.

Από την σειρά WandaVision, βλέπουμε την Wanda Maximoff που ενσαρκώνει η Elizabeth Olsen να μιλάει με τον Vision που παίζει ο Paul Bettany. Στο τέλος της διαφήμισης βλέπουμε επίσης μία σκηνή από τη σειρά Loki, με τον Tom Hiddleston να επιστρέφει στον γνωστό ρόλο.

Οι τηλεοπτικές σειρές Falcon and the Winter Soldier και WandaVision πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην υπηρεσία Disney+ φέτος, με τις τηλεοπτικές σειρές Loki, Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel και Moonknight να έρχονται τα επόμενα χρόνια.

The Verge