Η Disney αποκάλυψε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς «The Mandalorian» που βασίζεται στο σύμπαν του Star Wars.

Από την κεντρική σκηνή στην έκθεση D23, ο Jon Favreau, που είχε αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής ή την σκηνοθεσία πολλών εμπορικών επιτυχιών του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (π.χ Iron Man, Iron Man 2) και σε αρκετές έχει ενσαρκώσει τον Happy Hogan (π.χ  Spider-Man: Homecoming) αποκάλυψε τις πρώτες σκηνές από την εντυπωσιακή τηλεοπτική σειρά που θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην υπηρεσία Disney+ στις 12 Νοεμβρίου.

Στο trailer μπορείτε να δείτε τον ίδιο τον «Mandalorian» να περιπλανιέται στα πιο απομακρυσμένα μέρη του γαλαξία. Ο Jon Favreau δήλωσε ότι η σειρά ακολουθεί την ιστορία ενός μοναχικού μισθοφόρου και κυνηγού επικηρυγμένων που δρα στο περιθώριο της εξουσίας της New Republic. Όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, η σειρά δείχνει έναν κόσμο από μία αρκετά πιο τολμηρή και βίαιη οπτική γωνία όπου επικρατεί το χάος, , λίγα χρόνια μετά την πτώση της «Galactic Empire» και πριν από την δικτατορία «First Order» του Supreme Leader Snoke.

dims.jpg.23bce2204cdd70581dd4dd7133c2b157.jpg

Τον κεντρικό ρόλο έχει αναλάβει ο Pedro Pascal (Narcos) και μαζί του, στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Werner Herzog, τον Carl Weathers (γνωστός για τον ρόλο του Apollo Creed από τις ταινίες «Rocky» αλλά και από την πρώτη ταινία «The Predator»), την Gina Carano, τον Giancarlo Esposito (Breaking Bad), τον βραβευμένο Nick Nolte, την Emily Swallow από το Supernatural κ.ά. 

Να αναφέρουμε επίσης, ότι και το Clone Wars ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην μικρή οθόνη, αποκλειστικά βεβαίως από την υπηρεσία streaming, Disney+.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι ετοιμάζεται και μία ακόμη σειρά που τοποθετείται στο σύμπαν του Star Wars και θα έχει πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor ως Obi-Wan Kenobi.

SlashGear

Engadget