Μαζί του θα επιστρέψουν και οι C-3PO, R2-D2 και η Rosario Dawson που θα υποδυθεί την Ahsoka

Καιρό τώρα περιμέναμε τα σχέδια της Disney για το μέλλον στο κινηματογραφικό σύμπαν των Star Wars και Marvel, με τις ανακοινώσεις να είναι αντάξιες των προσδοκιών. Η σειρά του Obi-Wan Kenobi έρχεται το νέο έτος στο Disney+ και όχι μόνο θα περιλαμβάνει τον Ewan McGregor, αλλά και τον Hayden Christensen στον ρόλο του Darth Vader.

Η Disney παρουσίασε κι ένα σύντομο teaser για την επερχόμενη animated σειρά Star Wars: The Bad Batch και αποκάλυψε το Star Wars: Visions, που θα είναι μια συλλογή από σύντομα επεισόδια, με δημιουργούς Ιαπωνικά anime στούντιο. Και οι δύο σειρές θα περιλαμβάνονται στο Disney+.

Το Disney+ επίσης έχει προγραμματίσει μια σειρά για τον Lando Calrissian με σκηνοθέτη τον Justin Simien, όπως και μια animated ταινία με τίτλο A Droid Story, όπου οι C-3PO και R2-D2 θα καθοδηγήσουν έναν "νέο ήρωα" στα πρώτα του βήματα. Άλλες σειρές που ανακοινώθηκαν για το Disney+ περιλαμβάνουν το Andor για το 2022, όπως και δύο spin-off ταινίες βασισμένες στο The Mandalorian, με όνομα Rangers of the New Republic και Ahsoka.

Τέλος, η Patty Jenkins θα σκηνοθετήσει την επερχόμενη Star Wars ταινία, Rogue Squadron ενώ επίσης επιβεβαιώθηκε ένα μη ονομασμένο πρότζεκτ που βρίσκεται υπό ανάπτυξη, το οποίο έχει αναλάβει ο Taika Waititi.