Πέρα όμως από μία εικόνα μαζί με την ανακοίνωση, δεν δημοσιεύθηκε κάποιο σχετικό trailer

Επίσημη ημερομηνία για το λανσάρισμα της spinoff σειράς Hawkeye ανακοίνωσε η Marvel, η οποία αναμένεται να διατεθεί 24 Νοεμβρίου μέσω Disney+. Μαζί με την ανακοίνωση έχουμε και την πρώτη επίσημη εικόνα της σειράς, όπου βλέπουμε τον Clint Barton του Jeremy Renner μαζί με την Kate Bishop, την οποία θα υποδυθεί η Hailee Steinfeld.

Η Hawkeye σειρά θα προστεθεί στον κατάλογο άλλων Marvel σειρών του Disney+ (WandaVision, The Falcon, Winter Solider και Loki) και θα βασίζεται αρκετά σε διάφορα σημεία της ταινίας Black Widow όπως άφησε να εννοηθεί από την post-credit σκηνή.

Μέχρι την κυκλοφορία, οι fans της Marvel θα έχουν αρκετό υλικό να τους απασχολεί, με το "What If...?" να προσφέρει διαφορετικές εκδοχές στην ιστορία του κόσμου της Marvel και τους χαρακτήρες της και να γίνεται διαθέσιμο από 11 Αυγούστου, με την ολοκλήρωση να έχει προγραμματιστεί για 13 Οκτωβρίου. Η Marvel Studios επίσης έχει να ανακοινώσει ημερομηνίες για το Ms. Marvel, που θα παρουσιάσει την Kamala Khan στον κόσμο του MCU, κάποια στιγμή προς το τέλος του 2021.

Τέλος, αναμένονται και οι θεατρικές κυκλοφορίες της Marvel, όπως Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings στις 3 Σεπτεμβρίου, Eternals στις 5 Νοεμβρίου και Spider-Man: No Way Home στις 17 Δεκεμβρίου.