Όπως αναφέρει η Disney, η δεύτερη σεζόν δεν θα καθυστερήσει και ούτε θα αλλάξει η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Με αρκετές παραγωγές, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο streaming, να αλλάζουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους λόγω της πανδημίας, η Disney διαβεβαιώνει τους fans, ότι το Mandalorian θα έρθει στην ώρα του. Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλής σειράς θα έρθει στο Disney Plus τον Οκτώβριο, όπως ανέφερε ο CEO Bob Chapek στο CNBC.

Αν και η Disney είχε ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών της στοιχείων, ότι το Mandalorian αναμένονταν τον ερχόμενο Οκτώβριο, δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση με το τι μέλλει γενέσθαι. Αρκετοί υπέθεσαν ότι η πανδημία θα ανάγκαζε την Disney να μεταφέρει την πρεμιέρα αρκετούς μήνες αργότερα. Πρόσφατο παράδειγμα μάλιστα και η τρίτη σεζόν του Star Trek Discovery, στο οποίο οι συντελεστές λόγω του ότι εργάζονται από το σπίτι, δεν γνωρίζουν κατά πόσους μήνες θα καθυστερήσει. Μία παραγωγή που σε κανονικές συνθήκες, θα την βλέπαμε τον Ιούνιο.

Παρ’ όλο όμως που το Mandalorian δεν θα καθυστερήσει, η παραγωγή αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις εργασίας από το σπίτι. Μάλιστα αρκετές σκηνές είναι εμπλουτισμένες με αρκετά εφέ, που κάνουν τη διαδικασία ακόμη δυσκολότερη. Ο Hal Hickel, ειδικός στα animation, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Variety ότι η σεζόν του Mandalorian έχει κάτι λιγότερο από 4000 λήψεις εφέ, δηλαδή περισσότερες από όσα θα έβλεπε κανείς σε ένα κινηματογραφικό blockbuster.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση ακριβώς του τσουνάμι, αλλά θα τα καταφέρουμε, οι άνθρωποι θα έχουν το Baby Yoda τους, το υπόσχομαι.

Μεταξύ των τηλεοπτικών σειρών που δουλεύονται αυτή την περίοδο και έχουν τελειώσει τα γυρίσματα είναι και το Umbrella Academy Season 2 του Netflix. Αντιθέτως, τα Falcon και Winter Soldier του Disney Plus, δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις.

  • Like 3