Ένα πιο κομψό «όπλο».

Η Disney αποκάλυψε το νέο "πραγματικό" πτυσσόμενο lightsaber, το οποίο η εταιρεία άρχισε ήδη από τον Απρίλιο να προετοιμάζει την άφιξή του. Σε ένα νέο βίντεο που η Disney δείχνει το lightsaber σε δράση, αυτό φαίνεται να μοιάζει πολύ με το "αληθινό" που βλέπουμε και στις ταινίες. Το νέο παιχνίδι δεν απαιτεί πλαστικούς σωλήνες, αλλά διαθέτει μία πραγματικά πτυσσόμενη "λεπίδα" φωτός που εκτείνεται από τη βάση του lightsaber.

Η ανακοίνωση της Disney δεν περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργεί αυτό το πτυσσόμενο φως, αλλά ορισμένοι κατάφεραν να εξηγήσουν το «φαινόμενο» διαβάζοντας τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είχε καταθέσει η εταιρεία. Όπως ισχυρίζονται κάποιοι χρήστες, το lightsaber διαθέτει κάποιου είδους μηχανοκίνητου μετρητή (σαν αυτόν που μετράμε τις αποστάσεις) ο οποίος με την ενεργοποίηση του "σπαθιου" ανοίγει ένα λεπτό φύλλο πλαστικού που ενσωματώνει φώτα LED, για να μιμηθεί το αποτέλεσμα της ανάφλεξης.

Το νέο lightsaber θα είναι μέρος και του επερχόμενου Star Wars: Galactic Stracruiser, του νέου ξενοδοχείου της Disney, το οποίο θα καταλαμβάνει την έκταση του πάρκου Galaxy Edge της εταιρείας και θα το επεκτείνει σε μία διαδραστική Star Wars περιπέτεια σε στιλ Westworld.

Όπως αναφέρει η Disney, το lightsaber βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη αλλά θα είναι έτοιμο το 2022, όταν και θα ανοίξει τις πόρτες του το Galactic Starcruiser. Το κόστος δεν είναι γνωστό για την ώρα, δεδομένου όμως ότι το προηγούμενο μοντέλο κόστιζε $200, το καινούριο ίσως κοστίζει περισσότερο.

  • Like 2
  • Confused 2