Μετά τις πρώτες εικόνες που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στις αρχές του μήνα, οι Marvel Studios και Disney έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας Eternals σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Chloé Zhao (Nomadland). 

Η τρίτη ταινία της τέταρτης φάσης του MCU, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου βασίζεται στο γνωστό κόμικ του Jack Kirby.

Στο trailer, το οποίο έχει διάρκεια περίπου 2 λεπτών και συνθέτουν εικόνες μαγευτικών γήινων τοπίων και εκπληκτικά ειδικά εφέ, βλέπουμε να φτάνει στην Γη πριν από δέκα χιλιάδες χρόνια ένα διαστημόπλοιο με την ομάδα αθανάτων που αυτοαποκαλούνται Eternals και τους ανθρώπους να τους υποδέχονται.

Η επική ιστορία που διατρέχει χιλιάδες χρόνια, έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων ηρώων που αναγκάζονται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεργαστούν εκ νέου ενάντια στον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους The Deviants. Κατά τη διάρκεια του trailer ακούμε την Salma Hayek να λέει: «Τους παρακολουθούσαμε και τους καθοδηγούσαμε, τους βοηθούσαμε να αναπτυχθούν και τους είδαμε να κάνουν θαύματα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν παρεμβήκαμε. Μέχρι τώρα».

Στην ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου πρωταγωνιστούν αρκετά γνωστά ονόματα του Hollywood όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και πάνσοφης Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington τέλος ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

  • Like 2