Το πρώτο trailer για τη νέα σειρά Star Wars: Obi-Wan Kenobi στο Disney Plus έφτασε, δίνοντας μας μια πρώτη ματιά στην επιστροφή του Ewan McGregor ως εξόριστου Jedi.

Ο Obi-Wan Kenobi θα συναντήσει τον ομώνυμο ήρωά του δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Wars: Revenge of the Sith — που είδε τον Jedi Master να καταφεύγει στον έρημο πλανήτη Tatooine, τόσο για να κρυφτεί από το καθεστώς της Αυτοκρατορίας όσο και για να παρακολουθεί τον Luke Skywalker που τότε βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία.

Το Obi-Wan Kenobi κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 25 Μαΐου, με τον Hayden Christensen να επιστρέφει στο ρόλο του Darth Vader — γνωστός και ως Anakin Skywalker - πρώην μαθητευόμενος του Obi-Wan, ο οποίος την τελευταία φορά έμεινε νικημένος και καμένος στη λάβα από τον πρώην φίλο του. Με βάση και από αυτά που βλέπουμε στο teaser trailer, όλα δείχνουν ότι η παρουσία του Obi-Wan στο Tatooine τοποθετείται χρονικά μεταξύ των ταινιών Revenge of the Sith και A New Hope και θα είναι κάθε άλλο παρά ειρηνική, με τη σειρά να θέτει τις βάσεις για την απόλυτη ρεβάνς του Star Wars κάτω από τους ήχους του Duel of the Fates.

Το Star Wars: Obi-Wan Kenobi πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Disney+ στις 25 Μαΐου και στην Ελλάδα θα τη δούμε μέσα στο καλοκαίρι όταν και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της η υπηρεσία.

  • Like 13
  • Thanks 1