Το spin off του Star Wars επιστρέφει στο Disney+ με τα νέα του επεισόδια να αρχίζουν στο τέλος του επόμενου μήνα.

Το Mandalorian αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της Disney να βάλει το Disney+ σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια ανά τον κόσμο πέρυσι. Το spin off του Star Wars και δημιούργημα του Jon Favreau άλλωστε τα πήγε περίφημα, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία αλλά κυρίως δε συμβάλλοντας στο θετικό ξεκίνημα της on demand υπηρεσίας streaming της Disney.

Με την πρώτη του σεζόν να τα έχει πάει τόσο καλά λοιπόν (η Disney δημιούργησε μέχρι και σειρά αφιερωμένη στην παραγωγή του) ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπάρξει και δεύτερη, με τη Disney μάλιστα να στέκεται τυχερή, αφού τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν πριν το ξέσπασμα της πανδημίας της COVID-19 στις αρχές του έτους. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, η δεύτερη σεζόν του Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου, με τους συντελεστές της σειράς πάντως να εργάζονται ήδη για την τρίτη!

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να είναι φυσικά ο Pedro Pascal ενώ στο πλάι του θα βρεθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Gina Carano, Giancarlo Esposito, Nick Nolte, Werner Herzog και φυσικά ο Baby Yoda!

  • Like 5