Οι Disney και Lucasfilm επιβεβαίωσαν όπως αναφέρουν τα Indiewire και imdb ότι ο Taika Waititi που κέρδισε το φετινό Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου για τη ταινία Jojo Rabbit θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και θα συμμετέχει και στη συγγραφή του σεναρίου μίας νέας ταινίας που θα ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars.

Ο Taika Waititi θα συνεργαστεί στη συγγραφή του σεναρίου με την υποψήφια για Όσκαρ, Krysty Wilson-Cairns, που κέρδισε το βραβείο BAFTA για το σενάριο της ταινίας «1917» μαζί με τον Sam Mendes και όπως αναφέραμε θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Για την ώρα, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τη ταινία.

Οι φήμες ότι ο Taika Waititi θα αναλάβει κάτι «μεγάλο» στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars «φούντωσαν» από την ώρα που ανέλαβε να σκηνοθετήσει ορισμένα επεισόδια (αλλά και να δανείσει τη φωνή του στον IG-11) της γνωστής σειράς «The Mandalorian» που «στριμάρει» η υπηρεσία Disney+.

Να θυμίσουμε ότι ο Taika Waititi έχει αναλάβει δύο ταινίες «Thor» στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τη ταινία Thor: Ragnarok (2017) και την επερχόμενη «Thor: Love and Thunder» (2022).

Σε άλλα νέα που αφορούν το σύμπαν του Star Wars, η Disney επιβεβαίωσε ότι η συνδημιουργός της σειράς Russian Doll, Leslye Headland θα επιβλέπει, θα αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής και το σενάριο μίας νέας σειράς Star Wars. Σύμφωνα με φήμες, η σειρά θα είναι «female-centric» και δεν θα συνδέεται απαραίτητα με τα υπόλοιπα timelines και τις κινηματογραφικές ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές του Star Wars.

  • Like 3
  • Confused 1