Παρόλα αυτά όμως και για πρώτη φορά δεν έφτασε τα προβλεπόμενα νούμερα που είχαν τεθεί

Όπως μάθαμε από τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου της Disney, τους 103,6 εκατομμύρια συνδρομητές κατάφερε να φτάσει έως και 3 Απριλίου η συνδρομητική υπηρεσία Disney+, αποτυγχάνοντας όμως να φτάσει τα προβλεπόμενα νούμερα ανάπτυξης για πρώτη φορά.

"Τα αποτελέσματα του Disney+ είναι συγκρίσιμα με αυτά του περσινού τριμήνου, με την ανάπτυξη συνδρομητών να μην είναι η προβλεπόμενη λόγω προγραμματισμού και παραγωγών, μάρκετινγκ και τεχνολογικά έξοδα. Η αύξηση συνδρομητών και εξόδων αντικατοπτρίζουν τη συνεχόμενη επέκταση του Disney+ σε επιπλέον αγορές." αναφέρει η εταιρεία στα αποτελέσματά της,

Παρά τους 103,6 εκ. συνδρομητές σε σύγκριση με τους 33,5 εκ. το περασμένο έτος και αύξηση τιμής της συνδρομής, ο μέσος όρος εσόδων ανά συνδρομητή έπεσε από τα $5,63 στα $3,99, κάτι που επίσης δεν κάνει καθόλου καλή εντύπωση στην εταιρεία. Παρόλα αυτά, οι υπόλοιπες υπηρεσίες είχαν ανάπτυξη, με το ESPN+ να φτάνει τους 13,8 εκ. συνδρομητές σε σύγκριση με τους 7,9 εκ. το περασμένο έτος, όπως και το Hulu έφτασε τους 41,6 εκ. συνδρομητές σε σύγκριση με τους 32,1 το περασμένο έτος.

Τέλος, τα συνολικά έσοδα ανά συνδρομητή σε όλες τις υπηρεσίες της Disney ανέβηκαν από $67,75 το περασμένο έτος στα $81,83.