Η τηλεοπτική σειρά “The Last of Us” που βασίζεται σε ένα από τα πιο γνωστά βιντεοπαιχνίδια του PlayStation, θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το HBO.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα πρέπει να περιμένουμε τη 2η σεζόν ή το πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει, με το HBO να συνοδεύει την ανακοίνωση μόνο με ένα σύντομο video trailer. Πάντως πλέον γνωρίζουμε ότι πρόκειται να δούμε κι άλλα επεισόδια της σειράς, με την πρώτη σεζόν να είναι σε εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής, το The Last of Us έχει δημιουργήσει αίσθηση, φέρνοντας στο δεύτερο επεισόδιο 22% περισσότερους θεατές από την πρεμιέρα της σειράς, το οποίο έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή. Η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει εννέα επεισόδια, οπότε υπάρχουν ακόμα αρκετά επεισόδια να δουν οι φίλοι της σειράς.

 

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της πρώτης σεζόν, δεν είναι σαφές από ποιο σημείο θα μπορούσε να συνεχιστεί η δεύτερη σεζόν, αφού δεν γνωρίζουμε αν η σειρά θα ολοκληρωθεί στο ίδιο σημείο με το πρώτο παιχνίδι. Κατά πάσα πιθανότητα, η 2η σεζόν θα προσαρμόσει πολλά στοιχεία του The Last of Us Part II, ενός από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για το PlayStation 4 που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020. 

Το τρίτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του The Last of Us κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες την Κυριακή. Στη χώρα μας η σειρά προβάλλεται από τη Vodafone TV, με τη σχετική συζήτηση στο forum να έχει ανάψει για τα καλά.

  • Like 6
  • Thanks 4