Μετά από κάποιες ενδείξεις όπως την πρόσφατη θέση εργασίας που βρήκαμε στο LinkedIn, το HBO Max, μία από τις καλύτερες video streaming υπηρεσίες, έρχεται επίσημα στη χώρα μας μέσα στην επόμενη χρονιά.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της υπηρεσίας, όπου γιορτάζει το λανσάρισμά της στις πρώτες ευρωπαικές χώρες στις 26 Οκτωβρίου. Αρχικά το HBO Max θα ενεργοποιηθεί στη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Ισπανία και τη Φινλανδία ενώ στις αρχές του 2022 έρχεται στη Πορτογαλία καθώς και σε άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Στην Ελλάδα το HBO Max θα κάνει την εμφάνισή του «μέσα στο 2022» παράλληλα με την Τουρία, την Ισλανδία, την Εσθονία και την Λετονία.

Στη σημερινή παρουσίαση, μάθαμε και την επιθετική τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει το HBO, κάτι που πιθανόν να ισχύσει και για τη χώρα μας αφού στις διαθέσιμες επιλογές κάθε ενδιαφερόμενου θα είναι η ετήσια συνδρομή, με σημαντική έκπτωση 30%. Με την επιλογή αυτή, ο χρήστης θα πληρώσει το αντίτιμο 8 έναντι 12 μηνών, κάτι που κατεβάζει το μηνιαίο κόστος στα €5,99. Επιπλέον παροχές θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα με στόχο να γίνει πιο συμφέρουσα η πρόταση της HBO, το κόστος της οποίας τώρα έχει οριστεί στα €8,99.

Σε επίπεδο περιεχομένου πάντως, το HBO Max θα περιλαμβάνει όλες τις ταινίες της Warner Bros όπως τα Harry Potter, The Lord of the Rings ενώ θα βρίσκουμε και περιεχόμενο της DC όπως το Wonder Woman, The Joker, Aquaman και Batman vs Superman. Οι δημοφιλείς σειρές της HBO θα είναι και αυτές διαθέσιμες όπως το Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Scenes from a marriage αλλά και τα Friends: The Reunion, Tom και Jerry, Looney Tunes για τις παιδικές ηλικίες.

Επιστρέφοντας στη βιβλιοθήκη ταινιών της Warner Bros, διευκρινίστηκε ότι όλες οι ταινίες του συγκεκριμένου studio θα βρίσκουν το δρόμο τους στο HBO Max, 45 ημέρες μετά το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους και χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, το HBO και το HBO Max διέθεταν συνολικά 67,5 εκατομμύρια συνδρομητές, με την εταιρεία να ευελπιστεί σε μεγάλη άνοδο τον επόμενο χρώμα όσο η υπηρεσία «ανοίγει» σε περισσότερες χώρες. Σημαντικό ρόλο σ' αυτό θα παίξει και το περιεχόμενο, με το δυνατό χαρτί να είναι το prequel του Games of Thrones με την ονομασία House of the Dragon, teaser του οποίου δημοσιεύθηκε σήμερα.

 

  • Like 1