Εκατομμύρια συνδρομητές είδαν την ταινία κατά την πρώτη προβολή της.

Δεν είναι μυστικό ότι η WarnerMedia είχε μεγάλες ελπίδες για το ταυτόχρονο ντεμπούτο της ταινίας Wonder Woman 1984 στη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max και κινηματογράφους, με την κίνηση αυτή να φαίνεται πως ήταν η σωστή. Η Warner Bros. όπως φαίνεται ήδη ετοιμάζει την ανάπτυξη του Wonder Woman 3, βασιζόμενη στη σχετική επιτυχία που κατάφερε να κάνει η ταινία, παρόλο που η διάθεση της στους κινηματογράφους ήταν μειωμένη λόγω της πανδημίας (αγγίζοντας τα 16,7 εκατομμύρια δολάρια έσοδα στις ΗΠΑ), προσθέτοντας φυσικά και τα κέρδη του HBO Max. Η εταιρεία δεν εξέδωσε ακριβής αριθμούς εσόδων η προβολών, αλλά ξεκαθάρισε πως το WW84 ήταν μια μεγάλη βοήθεια για την streaming υπηρεσία.

Όπως δήλωσε η WarnerMedia, σχεδόν μισοί από τους συνδρομητές του HBO Max (δηλαδή άτομα που πληρώνουν $15 το μήνα) παρακολούθησαν τη ταινία την πρώτη ημέρα. Υπήρχαν επίσης εκατομμύρια πελάτες άλλων πακέτων που χρησιμοποίησαν τις συνδρομές τους (που περιέχονται με πακέτα τηλεφωνίας ή συνδρομητικής τηλεόρασης) για να παρακολουθήσουν τη ταινία. Οι συνολικές ώρες προβολής την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερες, σε σύγκριση με τον μέσο όρο του Νοεμβρίου.

Ενημερωτικά, η ταινία θα είναι διαθέσιμη μόνο στο HBO Max και μόνο για ένα μήνα. Προς το παρόν διατίθεται για ενοικίαση σε υψηλή τιμή στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και σε άλλες χώρες, όπου η υπηρεσία HBO Max δεν είναι διαθέσιμη.

Η επιτυχημένη προβολή του WW84 στη video streaming υπηρεσία και η επιταχυνόμενη ανάπτυξη του Wonder Woman 3 δεν προκαλούν έκπληξη. Οι περισσότεροι κινηματογράφοι παραμένουν κλειστοί λόγω της πανδημίας, με την εορταστική περίοδο να αναγκάζει ακόμη περισσότερο κόσμο να μένει στο σπίτι. Όπως και με το Soul της Pixar, έτσι και το Wonder Woman 1984 είχε ένα μεγάλο πιθανό κοινό που δεν θα μπορούσε να επισκεφτεί συγγενείς κατά τις εορτές, αυξάνοντας δραματικά τους θεατές. Και κάπως έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα την απόφαση της WarnerMedia να έχει στόχο να μεταδώσει όλες τις νέες ταινίες του 2021 στο HBO Max - ενώ παράλληλα μπορεί να κρατήσει τους χρήστες ακόμη και μετά την λήξη της συμφωνίας, ή τουλάχιστον έως ότου ανοίξουν πάλι οι κινηματογράφοι.