"Γιώργος Καπουτζίδης, Φωτεινή Αθερίδου, Burak Hakki, Μιμή Ντενίση, Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Ήμελλος και όχι μόνο, είναι όλοι στο ΑΝΤ1+!". Με αυτή την φράση ξεκινά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για να μας παρουσιάσει τα φιλόδοξα σχέδιά του για το λανσάρισμα της νέας συνδρομητικής streaming υπηρεσίας του.

Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ ξεκινάει από την Τρίτη 12 Απριλίου με εφαρμογές σε smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή μέσω του antennaplus.gr. Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία έχει οριστεί στα 4,99€/μηνιαίως για τους πρώτους τρεις μήνες, με το κόστος στη συνέχεια να διαμορφώνεται στα 7,99€ ενώ υπάρχει και δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικής σύνδεσης για 14 ημέρες. Το περιεχόμενο θα μεταδίδεται σε ποιότητα HD χωρίς διαφημίσεις και χρονική δέσμευση συμβολαίου ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία από 5 διαφορετικές συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.

1354417420_ant1menu.jpg.8067cc32a3274cc71ff7eb1cd6423d3d.jpg

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο, το ANT1+ περιλαμβάνει 4 κανάλια και συγκεκριμένα τα ANT1, ANT1 Comedy, ANT1 Drama και Makedonia TV. Αναμενόμενα η υπηρεσία θα εστιάσει στην παραγωγή ελληνικών σειρών και ταινιών που θα ξεχωρίζουν για την υψηλή κινηματογραφική ποιότητά τους με την αρχή να γίνεται με τη σειρά «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη. Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση, μέσα στο έτος θα ακολουθήσουν νέες παραγωγές όπως «Η ΓΕΦΥΡΑ» που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, καθώς και το «THE FRIEND» της Φωτεινής Αθερίδου.

Στο ξένο περιεχόμενο, το ANT1+ διαθέτει συνεργασία με studios όπως τα NBC, ΙTV, NENT, κ.ά, προβάλοντας σειρές όπως τα Devils (Patrick Dempsey), Dr. Death (Joshua Jackson, Alec Baldwin), Intelligence (David Schwimmer), Belgravia, και πολλές ακόμα που θα προσφέρονται σε Α΄ προβολή ως αποκλειστικό περιεχόμενο. Ταυτόχρονα, η ταινιοθήκη της συνδρομητικής πλατφόρμας θα περιλαμβάνει σημαντικούς ξένους τίτλους ταινιών όπως Manchester By the Sea, Snow White and the Huntsman και Gladiator. 

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται σχετική αναφορά σε κάποιο αθλητικό περιεχόμενο. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι από πέρσι, ο ANT1 διαθέτει αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα διοργανωθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Μέσα από την υπηρεσία θα μεταδοθούν αμόμα ελληνικές παραγωγές όπως τα «Ο Άνθρωπος του Θεού», «Ράφτης», «Σμύρνη μου Αγαπημένη», «Μικρά Όμορφα Άλογα» αλλά και άλλες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στο παιδικό περιεχόμενο περιλαμβάνονται ταινίες όπως τα Shrek, Despicable Me 2 και Morph, καθώς και διάφορες εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές. 

Τέλος, η υπηρεσία θα περιλαμβάνει και άλλα live κανάλια τα οποία περιλαμβάνουν «ατελείωτες ώρες μουσικής με τα πιο πρόσφατα μουσικά videoclip και ζωντανές συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες στο Just Music, κλασικές ελληνικές κωμικές σειρές στο ANT1 Comedy και αγαπημένες δραματικές σειρές στο ANT1 Drama».

image.png.9955e8aff8a0bc246af4d2b3ef2e2c6a.png

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κανάλι του ANT1 που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, θα μετονομαστεί σε ΑΝΤ1+ Lite, χωρίς να περιλαμβάνει το παραπάνω περιεχόμενο, έχοντας όπως πάντα διαφημίσεις. Άλλη μια σημαντική διαφορά των δύο επιλογών είναι ότι οι χρήστες του ANT1+ Lite θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση για 30 ημέρες σε όλα τα νέα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1, ενώ οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση για πάντα σε όλα τα επεισόδια και την τεράστια ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 με όλες τις γνωστές τους σειρές.

  • Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1